START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Spidskålssalat med kylling og avokado

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 23. juli 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

150 g kyllingelår, med ben og skind
1 tsk. olie
salt og peber
¼ spidskål
½ avokado
1 dl yoghurt naturel
10 g oliebaseret pesto
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pensl kyllingelår med olie, og steg dem på en pande eller i ovn. Krydr med salt og peber.
2
Snit spidskål, fjern sten og skal og skær avokado i tern.
3
Vend spidskål med yoghurt og pesto.
4
Servér spidskålssalat med kylling og avokado.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål
Håndfuld 3:Kyllingelår, med ben og skind
Fedt:Avokado; olie; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt