
Spinatpandekage med edamamebønner og salat
Der er frisk og grøn mad på menuen med denne her opskrift på vegetariske spinatpandekager med fyld. Sidstnævnte består af en kombination af edamamebønner og avokado for fylde og mæthed, samt rødløg, cherrytomater og salatblade, som bidrager med både en dejlig kontrast i konsistens samt friskhed. Dertil kommer en nem og lynhurtig dressing på fraiche krydret med purløg, som binder hele retten sammen.
Det skal du bruge
Spinatpandekager
Dressing
Fyld
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blandet salat; cherrytomat; rødløg; spinat, frossen |
Håndfuld 3: | Edamamebønner; æg |
Håndfuld 4: | Hvedemel |
Fedt: | Avokado |
Smagsgivere: | Purløg; salt; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 560 | 560 |
Fedt: | 26 g | 26 g |
Kulhydrat: | 46 g | 46 g |
Kostfibre: | 16 g | 16 g |
Protein: | 29 g | 29 g |