Spinatpandekage med edamamebønner og salat

Der er frisk og grøn mad på menuen med denne her opskrift på vegetariske spinatpandekager med fyld. Sidstnævnte består af en kombination af edamamebønner og avokado for fylde og mæthed, samt rødløg, cherrytomater og salatblade, som bidrager med både en dejlig kontrast i konsistens samt friskhed. Dertil kommer en nem og lynhurtig dressing på fraiche krydret med purløg, som binder hele retten sammen.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 31. juli 2024 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Spinatpandekager

30 g spinat, frossen
4 spsk. mælk, maks. 3,5%
1 æg
30 g hvedemel
1 nip salt

Dressing

1 spsk. purløg
4 spsk. fraiche, maks. 9 %
salt og peber

Fyld

¼ rødløg
50 g cherrytomater
½ avokado
100 g edamamebønner
1 håndfuld blandet salat
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Blend spinat og mælk. Tilsæt æg, hvedemel og salt, og blend igen kortvarigt. Steg 1 pandekage(r) på panden.
2
Hak purløg, og bland det med fraiche. Smag til med salt og peber.
3
Pil rødløg, og snit det fint. Halver cherrytomater, og skær avokado i tern.
4
Fordel rødløg, cherrytomater, avokado, edamamebønner, salat og dressing i spinatpandekage, og fold sammen. Servér straks.

Tips og gode råd

Tip #1
Lav eventuelt en stor portion spinatpandekager, og frys overskydende pandekager.
Tip #2
Optø om nødvendigt spinaten lidt, inden du blender den. Om det er nødvendigt, afhænger af din blender.
Tip #3
Frossen spinat kan erstattes med frisk spinat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; cherrytomat; rødløg; spinat, frossen
Håndfuld 3:Edamamebønner; æg
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Avokado
Smagsgivere:Purløg; salt; salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:560560
Fedt:26 g26 g
Kulhydrat:46 g46 g
Kostfibre:16 g16 g
Protein:29 g29 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt