Sprød panko-paneret kylling toppet med salat og dressing

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 22. januar 2025 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Paneret kylling

1 æg
2 spsk. hvedemel
50 g pankorasp
salt og peber
2 tsk. olie
2 kyllingebryst

Tilbehør

2 håndfulde blandet salat
½ avokado
½ æble
½ rødløg
60 g fraiche, maks. 9 %
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 220 grader varmluft.
2
Knæk æg ud på en tallerken og pisk det med en gaffel.
3
Kom hvedemel og pankorasp på hver sin tallerken og krydr godt med salt og peber.
4
Kom bagepapir på en bageplade og pensl de områder, hvor de panerede kyllingestykker skal ligge, med olie.
5
Bank kyllingebrysterne helt flade, men pas på du ikke laver huller.
6
Vend så i kyllingestykkerne i hvedemel, derefter i æg og pankorasp. Læg dem på bagepladen og vend i olien, så den fordeler sig på begge sider. Bag dem i cirka 20-30 miutter, afgængig af din ovn, til pankoraspen er gylden og sprød. Vend dem efter cirka 15 minutter.
7
Skyl salaten og lad den dryppe af i en si.
8
Fjern sten og skal fra avokado og skær avokadokødet i tynde skiver. Skær æblet i tynde både og rødløg i halve ringe.
9
Servér et helt kyllingestykke med salat, æble, avokado, rødløg og fraiche på toppen.

Tips og gode råd

Tip #1
Hæld lidt teriyakisauce, sød chilisauce eller hoisinsauce over det færdigbagte kyllingestykke.
Tip #2
Rør fraichen op med lidt ketchup eller hakkede krydderurter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; rødløg; æble
Håndfuld 3:Kyllingebryst; æg
Håndfuld 4:Hvedemel; pankorasp
Fedt:Avokado; olie
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:5151030
Fedt:21 g42 g
Kulhydrat:42 g84 g
Kostfibre:6 g12 g
Protein:39 g78 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt