Stegt fiskefilet med rejer og asparges

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 17. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Stegt fiskefilet

150 g fiskefilet, fersk
salt og peber
10 g rugmel, groft
10 g smør

Andet

100 g kartofler
8 asparges, grønne
20 g mayonnaise
2 tsk. citronsaft
50 g rejer
1 æble
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Krydr fiskefilet med salt og peber, og tryk godt ned i rugmel på begge sider. Lad de panerede fisk trække lidt. Steg i smør på begge sider til fiskefiletterne er gyldne og sprøde.
2
Kog kartofler i letsaltet vand, og damp asparges i nogle få minutter..
3
Rør mayonnaise med citronsaft.
4
Servér stegt fiskefilet med rejer, kartofler, asparges og citronmayonnaise. Spis et æble til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; æble
Håndfuld 3:Fiskefilet, fersk; rejer
Håndfuld 4:Kartoffel; rugmel, groft
Fedt:Mayonnaise; smør
Smagsgivere:Citronsaft; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt