Stegt kulmule med knoldsellerimos og champignonsauce
Denne her enkle og lette ret med skindstegt kulmule på en bund af knoldsellerimos er lige så hurtig og nem at lave, som den er nærende. Det geniale ved opskriften er, at du nemt kan tilpasse den efter egne smagspræferencer eller hvad, du nu engang har tilgængeligt. Kulmulen kan erstattes af den fisk, der lokker hos din lokale fiskehandler, mens mosen kan justeres efter de rodfrugter, der gemmer sig i køleskabets grøntsagsskuffe.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; knoldselleri |
Håndfuld 3: | Kulmule |
Fedt: | Fløde, 38 %; smør |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |