Stegt kylling med svitsede grøntsager og kold citroncreme

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 27. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Citroncreme

½ citron
2 spsk. dild
1 dl fraiche, maks. 9 %
10 g mayonnaise
salt og peber

Kylling og grønt

10 g olie
1 kyllingebryst
100 g broccoli, rå
6 radiser
3 asparges, grønne
100 g slikærter
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Riv skallen fra citron og pres saften i lille skål. Hak dild. Rør en citroncreme af citronsaft, citronskal, fraiche, mayonnaise og dild. Krydr med salt og peber. Stil cremen koldt til servering.
2
Varm en pande op med olie, og steg kyllingebryst på begge sider i cirka 6-7 minutter, til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Lad det hvile på en tallerken.
3
Del broccoli i små buketter, skær radiser, asaparges og slikærter i mindre stykker. Svits alle grøntsagerne i 2-3 minutter i samme pande som kylling er tilberedt i.
4
Servér kyllingebryst med den varme salat og den kolde citroncreme.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; broccoli, rå; radise; slikært
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Citron; dild; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt