START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Stegt laks med spinat og hollandaisesauce

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 7. maj 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartofler

130 g kartofler

Grønt

2 forårsløg
1 fed hvidløg
1 tsk. olie
140 g babyspinat
½ dl madlavningsfløde 8 %
salt og peber

Laks

130 g fersk laks
1 tsk. olie
salt og peber

Tilbehør

2 spsk. hollandaisesauce
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skræl kartofler, og kog dem i letsaltet vand i 12-18 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra.
2
Snit forårsløg. Pil og hak hvidløg.
3
Steg forårsløg og hvidløg i olie på en pande i 2-3 minutter. Kom spinaten ved, og vend den rundt, til den falder sammen. Tilsæt madlavningsfløde, bring pandens indhold i kog, og lad det simre i et par minutter. Smag til med salt og peber.
4
Steg laks i olie på en pande i 2-3 minutter på hver side alt efter tykkelsen. Krydr med salt og peber undervejs.
5
Lun hollandaisesaucen.
6
Servér laks på en forvarmet tallerken sammen med kartofler, spinat og hollandaisesauce.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; forårsløg
Håndfuld 3:Fersk laks
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Hollandaisesauce; olie
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Madlavningsfløde 8 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt