
Stegt laks og grøntsager med knasende melonsalat
Laks er en af favoritterne, når vi danskere skal sætte fisk på aftenmenuen. Her får du en opskrift på stegt laks med masser af grønt, frisk melonsalat og en himmelsk hvidløgsdressing, der binder alle elementerne på tallerkenen sammen. Du får stegt squash, porre og blomkål, der går fantastisk sammen med de saftige melontern, der får følge af forårsløg og knasende sprøde græskarkerner. Imens du forbereder grøntsager og melonsalat, passer laksen sig selv i ovnen. Det betyder, at det hele kan være klar på bare 20 minutter.
Stegte grøntsager
Melonsalat
Laks
Spicy hvidløgsdressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; forårsløg; porre; squash, rå |
Håndfuld 3: | Fersk laks |
Håndfuld 4: | Vandmelon |
Fedt: | Græskarkerner; olie |
Smagsgivere: | Citronsaft; hvidløg; rød chili; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |