Stegt rødspætte med krydderurtedressing og frisk salat til

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 28. februar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

50 g spinatblade, rå
8 radiser
100 g cherrytomater

Krydderurtedressing

1 dl krydderurter efter eget ønske
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
1 spsk. citronsaft
salt og peber

Rødspætte

1 rødspætte
½ dl rasp
salt og peber
1 æg
20 g smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skyl spinat og skær radiser i tynde skiver og cherrytomaterne i halve eller kvarte.
2
Hak krydderurterne groft og vend med fraiche, citrinsaft, salt og peber.
3
Rens fisken for blod og skyl den invendigt og udvendigt. Dup fisken tør med køkknerulle,
4
Krydr rasp godt med salt og peber.
5
Pisk æg sammen og vend fisken i æggeblandingen og derefter i rasp.
6
Opvarm en pande og smelt smør. Steg fisken gylden i 5-6 minutter på hver side.
7
Servér den varme rødspætte med krydderurtedressing og salat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; radise; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Rødspætte; æg
Håndfuld 4:Rasp
Fedt:Smør
Smagsgivere:Citronsaft; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt