Stegt torsk med mangosalsa og ris
Mangosalsa med chili, tomat og koriander smager af sol under varmere himmelstrøg, uanset hvornår på året du vælger at servere den. Den smager fremragende til fisk, hvor den bidrager med både sødme, syre og et lille kick fra chilien, men du kan også vælge at servere mangosalsa med skaldyr. Prøv den eksempelvis i små majstortillas med stegte tigerrejer. I denne opskrift får mangosalsaen selskab af pandestegt torsk og en portion kogte ris.
Ris
Mangosalsa
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; mango; rødløg; tomat |
Håndfuld 3: | Torsk |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; olie |
Smagsgivere: | Chilipeber; hvidløg; koriander; lime; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |