Stegt torsk med perlebygsalat og hvidløgsdressing

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 9. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Perlebygsalat

40 g perlebyg, rå
10 g olie
130 g spidskål
80 g cherrytomater
1 lille rødløg
2 kviste bredbladet persille

Stegt torsk

150 g torsk
salt og peber
10 g smør

Hvidløgsdressing

1 fed hvidløg
30 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog perlebyg efter anvisning på pakken. Vend olie i.
2
Snit spidskål fint, skær tomater i halve og rødløg i halve ringe. Hak persille fint.
3
Vend spidskål med tomater, rødløg, perlebyg og persille.
4
Krydr torsk med salt og peber, og steg fisken i smør på begge sider, til den er mør.
5
Hak hvidløg fint, og lav en dressing af fraiche, hvidløg, salt og peber.
6
Anret fisken med perlebygsalat og dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; rødløg; spidskål
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Perlebyg, rå
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Bredbladet persille; hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt