Stegte ris med oksekød, gulerod og ingefær toppet med sesam og frisk agurkesalat
Stegte ris anvendes ofte som tilbehør eller som en del af en menu med flere retter. Her er den lavet som en selvstændig ret med hakket oksekød, men hvis din mave ikke er så glad for rødt kød, eller hvis du ønsker en vegetarisk version, kan oksekød erstattes med æg eller tern af tofu. Stegte ris er som mange andre gryde- og panderetter en rigtig god måde at anvende rester. For at give denne version noget friskhed er der lavet en topping af rå grøntsager, men hvis tiden er knap, så kan den udelades, og mængden af stegt grønt kan øges.
Det skal du bruge
Stegte ris
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; gulerod; rucolasalat; spidskål |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Håndfuld 4: | Brune ris, rå |
Fedt: | Olie; sesamfrø |
Smagsgivere: | Frisk ingefær; lime; purløg; salt og peber; sojasauce |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 590 | 1180 |
Fedt: | 16 g | 32 g |
Kulhydrat: | 71 g | 142 g |
Kostfibre: | 11 g | 22 g |
Protein: | 35 g | 70 g |