Stuvet savoykål med sprød parmaskinke og smilende æg

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 19. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Andet

40 g parmaskinke
1 æg
300 g savoykål
½ løg
1 dl krydderurter efter eget ønske

Sovs

1 bouillon, terning
3 dl kogende vand
20 g smør
20 g hvedemel
¼ dl fløde, 38 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Læg parmaskinke på bagepapir på en bageplade. Bag parmaskinken i 10-15 minutter til stykkerne er sprøde.
3
Kog æg i 7 minutter. Hæld koldt vand på.
4
Opløs bouillonterning i kogende vand.
5
Smelt smør. Drys mel på og pisk smør og mel sammen. Lad det varme igennem ved middelvarme i 1 minut. Kom lidt bouillon i og pisk kraftigt. Pisk så resten af bouillon i lidt efter lidt. Rør fløden i og smag til med salt og peber.
6
Skær savoykål og løg i tynde strimler. Vend dem i sovsen og lad retten simre i 5 minuttter.
7
Pil og del æg. Hak krydderurterne.
8
Servér den stuvede savoykål med krydderurter, parmaskinke og æg på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; savoykål
Håndfuld 3:Parmaskinke; æg
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Bouillon, terning; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Frit:Kogende vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt