Tomatomelet med ost og pestobrød

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 2. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Omelet

2 æg
1 tsk. hvedemel
1 spsk. fraiche, maks. 9 %
salt og peber
1 skive ost, 31+/ 18 % eller derover
75 g cherrytomater
10 g olie

Tilbehør

1 skive rugbrød
15 g oliebaseret pesto
75 g spidskål
¼ rødløg
1 gulerod
1 spsk. purløg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pisk æggene sammen med hvedemel og fraiche. Krydr med salt og peber.
2
Skær ost i strimler og cherrytomater i skiver eller kvarte.
3
Opvarm en pande med olie, og hæld æggemasse, cherrytomater og ostestrimler på. Steg omeletten på begge sider, til den har sat sig.
4
Smør rugbrødet med pesto.
5
Snit spidskål fint og skær rødløg i skiver. Riv gulerod og klip purløg.
6
Bland spidskål, rødløg og revet gulerod sammen til en salat, fordel den på omeletten, og pynt med purløg.
7
Spis pestobrød til omeletten.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; gulerod; rødløg; spidskål
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Hvedemel; rugbrød
Fedt:Olie; oliebaseret pesto; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Purløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt