Torsk i cremet sauce med suppehorn

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 16. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

40 g suppehorn, pasta

Toskefilet

1 tsk. smør
1 tsk. olie
160 g torsk
salt og peber

Sauce

1 løg
6 cherrytomater
1 fed hvidløg
60 g babyspinat
½ dl hvidvin
1 ½ dl kokosmælk light, maks. 8 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog suppehorn efter anvisning på pakken.
2
Opvarm en pande med smør og olie og steg torskefilet på begge sider, krydr med salt og peber, og læg fisken til side.
3
Snit løg, skær cherrytomat i halve, og hak hvidløg og spinatblade.
4
Svits løg og hvidløg kortvarigt, tilsæt cherrytomaterne og lad dem stege, til de er bløde.
5
Tilsæt hvidvin, og lad det koge et minut. Tilsæt så kokosmælk og spinat.
6
Rør godt rundt, og smag til med salt og peber. Læg torskefilet i sovsen, og lad den simre med i 5-6 minutter.
7
Servér torsk i cremet sauce med suppehorn.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; cherrytomat; løg
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Suppehorn, pasta
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Hvidløg; hvidvin; salt og peber
Mælkeprodukter:Kokosmælk light, maks. 8 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt