Tortillapizza med krydret oksekød og mozzarella

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 27. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 fed hvidløg
130 g hakket oksekød, 3-7 %
tørret basilikum
tørret oregano
merian
tørret rosmarin
salt og peber
1 tsk. olie
1 dl tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g
1 fuldkornstortillawrap
1 lille løg
50 g frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover
1 håndfuld rucolasalat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Hak hvidløg og rør sammen med oksekød, basilikum, oregano, merian, rosmarin, salt og peber.
3
Opvarm en pande med olie og svits oksekødet kortvarigt.
4
Fordel tomatsauce på tortillawrap.
5
Skær løg i ringe og fordel dem på tortillawrap sammen med oksekød og mozzarella.
6
Bag pizzaen i ovnen i cirka 15 minutter.
7
Servér pizzaren med rucola på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; rucolasalat; tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover; olie
Smagsgivere:Hvidløg; merian; salt og peber; tørret basilikum; tørret oregano; tørret rosmarin
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt