Tortillawrap med rødbedehummus og lammeculotte

Tid i alt: 50 min.
Arbejdstid: 50 min.
Antal:
Udgivet d. 5. september 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Lammeculotte

230 g lammeculotte
10 g olivenolie
salt og peber
1 håndfuld koriander

Wrap

30 g pinjekerner
2 fuldkornstortillawraps
100 g rødbedehummus
100 g salat, babymix
1 håndfuld koriander
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Kom lammeculotten i et ovnfast fad. Krydr med olivenolie, salt og peber. Steg culotten i 30-40 minutter, til kødet får en kernetemperatur på cirka 60 grader.
3
Rist pinjekernerne på en tør pande til de tager farve.
4
Smør tortillawrap med hummus og fordel små stykker af lam, salatmix, korianderblade og ristede pinjekerner på hele wrappen.
5
Krydr med salt og peber.
6
Rul den stramt sammen og spis med det samme.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Salat, babymix
Håndfuld 3:Lammeculotte
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Olivenolie; pinjekerne; rødbedehummus
Smagsgivere:Koriander; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt