Tykstegsbøf med stegte grøntsager og stuvet hvidkål
Udsigten til en god og saftig bøf på middagsbordet kan sende madlykke rundt i kroppen hos de fleste af os. Her får du opskriften på en lækker tykstegsbøf med Sense-venlig garniture. Kartoflerne er erstattet af stegte grøntsager – grønkål og champignon med et strejf af citron – samt stuvet hvidkål i en klassisk opbagt sovs med mælk, der giver en lækker cremet smag til bøf og grøntsager. Retten er perfekt til de dage, hvor du vil gøre lidt ekstra ud af madlavningen.
Det skal du bruge
Kød og stegte grøntsager
Stuvet hvidkål
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; grønkål, rå; hvidkål |
Håndfuld 3: | Tykstegsbøf |
Håndfuld 4: | Hvedemel |
Fedt: | Olie; smør |
Smagsgivere: | Citron; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 645 | 645 |
Fedt: | 34 g | 34 g |
Kulhydrat: | 34 g | 34 g |
Kostfibre: | 18 g | 18 g |
Protein: | 41 g | 41 g |