Wokret med svinekød, squash, grønne bønner, thai basilikum og ris

Sæt masser af asiatisk velsmag på bordet med denne wokret med svinekød, squash og grønne bønner. Wokretten er krydret med en kombination af soja, østerssauce og fiskesauce, men du kan fint udelade sidstnævnte og tilsætte salt i stedet, hvis du ikke har fiskesauce på lager. Herudover indeholder retten thai basilikum, som også går under navnet sød basilikum. Det kræver typisk en tur forbi et asiatisk supermarked, men du kan udelade det om nødvendigt.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 25. oktober 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ris

80 g ris

Wokret

1 løg
2 fed hvidløg
1 chili
1 squash, rå
100 g grønne bønner
2 håndfulde thai basilikum
2 spsk. olie
250 g hakket grisekød, 4-7 %
½ dl vand
1 spsk. sojasauce
3 spsk. østerssauce
1 tsk. sukker
1 tsk. fiskesauce
1 knsp. peber, hvid
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken.
2
Pil løg og hvidløg. Halvér løg, og snit det på langs. Hak hvidløg. Hak chili - kassér eventuelt kerner. Del squash på langs, og skær den i mundrette stykker. Skær endespidser af de grønne bønner, og del dem 1-2 gange. Pluk thai basilikum.
3
Varm halvdelen af olien i en wok eller på en stor pande, og steg squash ved høj varme, til den tager farve. Sæt til side.
4
Kom resten af olien i wokken, og tilsæt hakket hvidløg. Steg, til det så småt tager farve, og tilsæt hakket svinekød. Brun ved høj varme, tilsæt chili, løg og grønne bønner, og steg videre i et par minutter. Tilsæt stegt squash, vand, soja og østerssauce, og smag til med sukker, fiskesauce og hvid peber.
5
Vend thai basilikum i retten, og servér med ris.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne bønner; løg; squash, rå
Håndfuld 3:Hakket grisekød, 4-7 %
Håndfuld 4:Ris
Fedt:Olie
Smagsgivere:Chili; fiskesauce; hvidløg; peber, hvid; sojasauce; sukker; thai basilikum; østerssauce
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt