Bananpandekager med skyr og chokolade

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 26. august 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bananpandekager

1 banan
1 æg
1 dl mælk, maks. 3,5%
1 nip salt
35 g hvedemel
1 dl havregryn
1 tsk. vaniljesukker
10 g smør

Tilbehør

20 g mørk chokolade, 70 % eller derover
1 dl skyr naturel
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Mos banan og tilsæt æg, mælk og salt.
2
Rør mel, havregryn og vaniljesukker i, til du får en lind dej.
3
Smelt smørret på en varm pande.
4
Fordel dejklatter på panden med en spiseske, glat dem ud til en passende størrelse. Pandekagerne tilberedes af to til tre omgange, alt efter hvor stor panden er. Steg dem gyldne og sprøde på begge sider.
5
Hak chokoladen.
6
Servér pandekagerne med skyr og chokolade på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Banan
Håndfuld 3:Skyr naturel; æg
Håndfuld 4:Havregryn; hvedemel
Fedt:Mørk chokolade, 70 % eller derover; smør
Smagsgivere:Salt; vaniljesukker
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt