Juleleverpostej

Tid i alt: 75 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 9. december 2022 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

1 løg
2 ansjoser, marinerede, konserves
500 g svinelever
250 g svinespæk
1 æg
2 dl sødmælk
30 g hvedemel
10 g olie
1 spsk. salt
1 tsk. peber
½ tsk. allehånde
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Bemærk: Du kan overordnet set tælle leverpostej som del af håndfuld 3.

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Riv løg og mos ansjoser. Hak lever og spæk.
3
Rør løg og ansjoser sammen med lever, spæk, æg, mælk, mel, olie, salt, peber og allehånde
4
Kom dejen i en smurt form og bag leverpostejen i en varm ovn i cirka 60 minutter.
5
Servér lun eller kold.

Tips og gode råd

Tip #1
Tilsæt lidt stødt nellike for en mere krydret smag.
Tip #2
Rist eventuelt champignon som tilbehør til leverpostejen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg
Håndfuld 3:Ansjos, marineret, konserves; svinelever; æg
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Olie; svinespæk
Smagsgivere:Allehånde; peber; salt
Mælkeprodukter:Sødmælk

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:2802800
Fedt:22 g220 g
Kulhydrat:5 g50 g
Kostfibre:0 g0 g
Protein:14 g140 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt