Laksewrap med flødeost og sprødt grønt

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 4. juni 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

½ peberfrugt
50 g slikærter
50 g hvidkål
½ æble
½ dl krydderurter efter eget ønske
100 g varmrøget laks
1 fuldkornstortillawrap
80 g flødeost naturel, maks. 17 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær peberfrugt, slikærter og hvidkål i tynde strimler. Skær æble i tynde både. Hak krydderurter goft.
2
Plus laks i mindre stykker.
3
Smør tortillapandekage med flødeost og krydr med salt, peber og krydderurter. Fordel så peberfrugt, slikærter, hvidkål og æble langs midten af tortillapandekagen. Læg laksen på. Rul den stramt sammen og kom madpapir omkring.
4
Læg på køl eller spis med det samme.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hvidkål; peberfrugt; slikært; æble
Håndfuld 3:Flødeost naturel, maks. 17 %; varmrøget laks
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt