Æggemuffins med hytteost toppet med avokado og cherrytomater

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 22. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æggemuffins

4 skiver parmaskinke
2 forårsløg
4 æg
½ dl mælk, maks. 3,5%
30 g kikærtemel
½ tsk. flagesalt
friskkværnet peber
1 ½ dl grønne ærter, dybfrost

Andet

1 avokado
150 g cherrytomater
½ agurk
300 g hytteost
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær parmaskinken i tern og forårsløg i skiver.
3
Pisk æggene sammen med mælk, kikærtemel, salt og peber. Bland parmaskinken i æggemassen sammen med forårsløg og optøede ærter. Fordel massen i 6 muffinsforme og bag dem i ovnen i 15-20 minutter. Brug silikoneforme eller sørg for at smøre andre typer af forme med lidt olie eller smør.
4
Fjern sten og skal og skær avokado i skiver. Del tomater i halve og skær agurk i stave.
5
Servér æggemuffins sammen med hytteost toppet med avokado og tomat. Spis agurkestavene til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; cherrytomat; forårsløg; grønne ærter, dybfrost
Håndfuld 3:Hytteost; kikærtemel; parmaskinke; æg
Fedt:Avokado
Smagsgivere:Flagesalt; friskkværnet peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt