Omelet med middelhavsgrøntsager, ost og skinke
Drøm dig væk til sydfranske himmelstrøg med denne opskrift på omelet med masser af friske grøntsager og god ost og skinke. Suzy har udviklet opskriften under et ophold i Sydfrankrig, hvor hun nød at spise omeletten til morgenmad. Hvis du ikke har lyst til at starte dagen med så stort et måltid, kan du sagtens spise den til både frokost og aftensmad med samme gode og mættende resultat. Servér omeletten lun og nyd den sammen med et stykke friskskåret rugbrød.
Omelet
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; løg; peberfrugt; squash, rå; tomat |
Håndfuld 3: | Røget landskinke; æg |
Fedt: | Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover; smør |
Smagsgivere: | Salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |