Omelet med tomat og forårsløg

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 9. september 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

2 forårsløg
1 tomat
30 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
3 æg
2 spsk. yoghurt naturel
salt og peber
1 spsk. olie
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær forårsløg i tynde skiver på skrå. Skær tomat i skiver.
2
Riv parmesanost.
3
Pisk æg med yoghurt, salt og peber. Vend parmesanosten i.
4
Opvarm olie ved middelvarme på en pande. Hæld æggemassen på og lad den sætte sig i 30 sekunder. Læg tomat skiver på og drys forårsløg over pres det lidt ned i æggemassen. Lad omeletten sætte sig et par minutter og fold den så til en halv måne ind over midten.
5
Servér omeletten med et glas vand og en kop kaffe eller te til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; tomat
Håndfuld 3:Æg
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkedressing:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt