Omelet med tomat, ost og purløg

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 11. februar 2020 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Omelet

1 løg
2 skiver skæreost, 31+/ 18 % eller derover
2 tomater
10 g smør
3 æg
½ dl mælk, maks. 3,5%
salt og peber
2 spsk. purløg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær løg og osteskiverne i små tern og skær tomater i tynde skiver.
2
Varm en pande op med smør og steg løget i nogle minutter.
3
Pisk æg, mælk, ost, salt og peber sammen.
4
Hæld æggemassen på panden med løget.
5
Skub lidt i massen med en paletkniv, indtil massen begynder at stivne.
6
Løft forsigtigt omeletten og vend den, når den er gyldenbrun.
7
Steg videre på den anden side og tag den herefter af panden.
8
Læg tomatskiverne på omeletten og fold den på midten.
9
Krydr med salt og peber. Drys klippet purløg på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; tomat
Håndfuld 3:Æg
Fedt:Skæreost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Purløg; salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt