Purløgsomelet med skinke og tomat

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 21. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Omelet

3 spsk. purløg
1 tomat
2 æg
40 g flødeost naturel, maks. 17 %
salt og peber
1 tsk. olie
50 g skinke, røget
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak purløg. Gem lidt til pynt. Skær tomat i skiver.
2
Knæk æggene i en skål og pisk med purløg, flødeost, salt og peber.
3
Opvarm en pande og kom olie på. Hæld æggeblandingen på panden og lad den sætte sig. Læg skinke og tomatskiver langs midten og vip siderne af omeletten ind over fyldet.
4
Servér med et drys purløg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Tomat
Håndfuld 3:Flødeost naturel, maks. 17 %; skinke, røget; æg
Fedt:Olie
Smagsgivere:Purløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt