Salat med tun, æg, rugbrødscroutoner og purløgsdressing

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 27. september 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rugbrødscroutoner

1 skive rugbrød
10 g olie
salt

Purløgsdressing

2 spsk. purløg
60 g fraiche, maks. 9 %
1 tsk. sennep
½ tsk. paprika
salt og peber

Salatfyld

2 tomater
4 radiser
100 g tun i vand, konserves
1 kogt æg
1 håndfuld blandet salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pensl rugbrød med olie, skær i tern og rist på en varm pande. Krydr med salt.
2
Hak purløg og bland fraiche, sennep, paprika, salt og peber. Vend purløgene i.
3
Skær tomat og radiser i skiver. Dræn tun for væske og del æg i både.
4
Anret salat i en skål og kom tomater, radiser, tun, æg og purløgsdressing på.
5
Servér med rugbrødscroutoner på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; radise; tomat
Håndfuld 3:Kogt æg; tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Olie
Smagsgivere:Paprika; purløg; salt; salt og peber; sennep
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt