Skinke-tortillatærte med tomat og basilikum

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 26. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 dl basilikum
2 æg
½ dl skyr naturel
1 tsk. sennep
salt og peber
50 g spidskål
1 tomat
20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
1 fuldkornstortillawrap
50 g skinketern
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Hak basilikum. Pisk æg, skyr, sennep, salt og peber sammen med basilikum.
3
Hak spidskål fint og skær tomat i skiver.
4
Riv parmesamosten.
5
Læg tortillapandekagen i en tærteform. Fordel spidskål i bunden af tærten og kom skinketern på. Hæld æggemassen over og læg tomatskiverne på. Drys parmesanosten på. Bag tærten i 25-30 minutter.
6
Servér tærten varm.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål; tomat
Håndfuld 3:Skinketern; skyr naturel; æg
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Basilikum; salt og peber; sennep
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt