Mørbradbøf med flødestuvede grøntsager og kartofler

Her byder vi på mørbradbøf med flødestuvede grøntsager og kartofler. En lækker ret fuld af smag, hvor grøntsagerne får en central plads i en skøn kombination med fløde – så er saucen også på plads! Nyd kartoflerne hele eller knus dem let med en gaffel som på billedet. Du skal afsætte ca. 40 minutter i køkkenet til denne ret, der egner sig lige godt til lidt ekstra lækker hverdagsmad som til gæstemad i weekenden

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 24. august 2022 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Tilbehør

100 g kartofler

Mørbradbøf

130 g svinemørbrad
salt og peber
paprika
1 tsk. smør

Flødestuvede grøntsager

½ løg
1 fed hvidløg
½ peberfrugt
130 g champignon, rå
1 tsk. smør
½ dl fløde, 38 %
50 g babyspinat
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartofler møre i letsaltet vand.
2
Del svinemørbraden i 2 medaljoner, vend dem på højkant, og tryk dem let flade med håndroden. Krydr med salt, peber og paprika. Steg medaljonerne i smør på begge sider, til de er møre.
3
Skær løg og hvidløg i tern, skær peberfrugt i skiver, og del champignon i kvarte. Svits løg, hvidløg, peberfrugt og champignon i smør. Tilsæt fløde og spinat, og varm igennem. Justér eventuelt konsistensen med lidt mælk eller vand.
4
Servér mørbradbøffer med kartofler og flødestuvede grøntsager.

Tips og gode råd

Tip #1
Knus kartoflerne let, før du serverer dem.
Tip #2
Pynt med friske krydderurter eller spiselige blomster.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; champignon, rå; løg; peberfrugt
Håndfuld 3:Svinemørbrad
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Hvidløg; paprika; salt og peber

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:645645
Fedt:41 g41 g
Kulhydrat:38 g38 g
Kostfibre:7 g7 g
Protein:30 g30 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt