
Mørbradbøf med flødestuvede grøntsager og kartofler
Her byder vi på mørbradbøf med flødestuvede grøntsager og kartofler. En lækker ret fuld af smag, hvor grøntsagerne får en central plads i en skøn kombination med fløde – så er saucen også på plads! Nyd kartoflerne hele eller knus dem let med en gaffel som på billedet. Du skal afsætte ca. 40 minutter i køkkenet til denne ret, der egner sig lige godt til lidt ekstra lækker hverdagsmad som til gæstemad i weekenden
Det skal du bruge
Tilbehør
Mørbradbøf
Flødestuvede grøntsager
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; champignon, rå; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Svinemørbrad |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Fløde, 38 %; smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; paprika; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 645 | 645 |
Fedt: | 41 g | 41 g |
Kulhydrat: | 38 g | 38 g |
Kostfibre: | 7 g | 7 g |
Protein: | 30 g | 30 g |