Skinkeruller med pesto og ristet brød

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 2. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tilbehør

1 fuldkornsbolle
10 g pinjekerner
30 g oliebaseret pesto

Skinkeruller

75 g spidskål
½ peberfrugt, rød
25 g blandet salat
4 skiver parmaskinke
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Halvér brødet, og skær i stænger. Rist brødstænger og pinjekerner i ovn eller på en tør pande.
2
Snit spidskål fint, og skær peberfrugt i tynde skiver.
3
Vend salat, spidskål og peberfrugt sammen med pinjekerner.
4
Lav 4 ruller af parmaskinke, fyldt med salatblanding.
5
Spis brødstænger og skinkeruller med pesto som dip.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; peberfrugt, rød; spidskål
Håndfuld 3:Parmaskinke
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Oliebaseret pesto; pinjekerne
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt