Spidskålssalat med avokado og varmrøget laks

Kål er en god og mættende basis for frokostsalater. Kål bliver ekstra lækkerts ved at du krammer kålen i hænderne med lidt salt og et nip sukker lige når den er snittet. Det gør at kålen falder lidt sammen og får en anden konsistens og smag. Desuden bliver kålen mere modtagelig overfor dressing eller saft fra frugt eller grønt i salaten, som tilfører endnu en smagsoplevelse til kålen.

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 15. februar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Spidskålssalat

150 g spidskål
1 nip salt
1 nip sukker
½ peberfrugt
1 avokado
100 g varmrøget laks

Dressing

½ citron
1 spsk. olie
1 tsk. flydende honning
1 tsk. dijonsennep
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit spidskål fint og kram den snittede kål med lidt salt og sukker. Skær peberfrugt i tynde strimler og bland kål og peberfrugt.
2
Fjern sten og skal og skær avokado i tern. Befri eventuelt laksen for skind, og riv laksen i mindre stykker med to gafler.
3
Pres citron og bland dressingen sammen og smag til. Vend spidskålssalaten med dressingen.
4
Anret salaten med laks og avokado.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt; spidskål
Håndfuld 3:Varmrøget laks
Fedt:Avokado; olie
Smagsgivere:Citron; dijonsennep; flydende honning; salt; salt og peber; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt