
Spidskålssalat med avokado og varmrøget laks
Kål er en god og mættende basis for frokostsalater. Kål bliver ekstra lækkerts ved at du krammer kålen i hænderne med lidt salt og et nip sukker lige når den er snittet. Det gør at kålen falder lidt sammen og får en anden konsistens og smag. Desuden bliver kålen mere modtagelig overfor dressing eller saft fra frugt eller grønt i salaten, som tilfører endnu en smagsoplevelse til kålen.
Spidskålssalat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Peberfrugt; spidskål |
Håndfuld 3: | Varmrøget laks |
Fedt: | Avokado; olie |
Smagsgivere: | Citron; dijonsennep; flydende honning; salt; salt og peber; sukker |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |