Tuna melt quesadilla

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 27. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 ds. tun i vand, konserves
1 peberfrugt
1 lille løg
75 g spidskål
100 g hytteost
20 g mayonnaise
salt og peber
60 g frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover
2 fuldkornstortillawraps

Tilbehør

1 æble
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Dræn tun for væde. Skær peberfrugt og løg i små tern. Snit spidskål fint.
2
Bland tun sammen med peberfrugt, løg, hytteost og mayonnaise. Kryd med salt og peber.
3
Fordel halvdelen af osten på en tortillapandekage, læg spidskål ovenpå, fordel tunblandingen på spidskålen, og top med resten af osten. Kom eventuelt overskydende fyld i en skål. Læg en tortillapandekage oven på og tryk let sammen.
4
Opvarm en pande og læg quesadillaen på panden og steg på begge sider til den er sprød og osten er smeltet.
5
Skær æble i både.
6
Skær quesadillaen i kvarte og servér med æblebåde og eventulet overskydende fyld.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; peberfrugt; spidskål
Håndfuld 3:Hytteost; tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap; æble
Fedt:Frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover; mayonnaise
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt