Broget bønnesalat med majs og avokado

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 3. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bønnesalat

100 g grønne bønner, dybfrost
100 g edamamebønner
50 g majs
1 avokado
1 tomat
½ rødløg
200 g sorte bønner, tilberedte

Dressing

2 spsk. limesaft
10 g olie
salt og peber

Andet

2 fuldkornstortillawraps
2 spsk. jalapeños
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog de grønne bønner i letsaltet vand i 5-8 minutter. De skal stadig have bid. Afkøl.
2
Optø edamamebønner og majs. Skær avokado, tomat og rødløg i skiver. Si vandet fra de sorte bønner, og skyl dem.
3
Rør en dressing sammen af limesaft, olie, salt og peber. Rist tortillawraps på begge sider.
4
Anret grønne bønner, edamemebønner, majs, avokado, tomat, rødløg og sorte bønner sammen til en salat.
5
Hæld dressing over, og servér tortillawraps og jalapenos til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne bønner, dybfrost; jalapeños; rødløg; tomat
Håndfuld 3:Edamamebønner; sorte bønner, tilberedt
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap; majs
Fedt:Avokado; olie
Smagsgivere:Limesaft; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt