Kyllingesandwich, til børn og unge

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 1. april 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingekød

130 g kyllingebryst
1 tsk. smør
½ løg
salt og peber
1 nip paprika

Dressing

30 g fraiche, maks. 9 %
1 tsk. ketchup

Andet

1 fuldkornsbolle
60 g spidskål
½ avokado
1 tomat

Snacks

10 g mørk chokolade, 70 % eller derover
60 g jordbær
50 g vindruer
100 g vandmelon
7 g hasselnødder
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær kyllingekødet i strimler og steg dem i smør.
2
Skær løget i tern og tilsæt dem. Krydr med salt, peber og paprika.
3
Rør fraiche og ketchup sammen til en dressing.
4
Skær bollerne i halve og rist dem, eventuelt i en toaster.
5
Snit spidskål fint og skær avokado og tomater i skiver.
6
Saml de ristede boller omkring spidskål, avokado, kyllingekød, tomat og dressing.
7
Smelt chokoladen.
8
Dyp jordbærrene halvt ned i den smeltede chokolade, og lad dem tørre på bagepapir.
9
Hvis der er mere chokolade tilbage, kan du også overtrække vindruerne.
10
Skær vandmelon i passende skiver.
11
Pak kyllingesandwich og snacks hver for sig, så de kan fordeles hen over dagen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Jordbær; løg; spidskål; tomat; vandmelon; vindrue
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Avokado; hasselnød; mørk chokolade, 70 % eller derover; smør
Smagsgivere:Ketchup; paprika; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt