Linsebowl med krydderurter, salatost og brødcroutoner

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 9. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Brødcroutoner

50 g fuldkornsbrød
1 fed hvidløg
10 g olie
salt

Dressing

1 spsk. sennep
2 tsk. honning
1 tsk. citronsaft

Salat

1 spsk. frisk mynte
1 dl persille
75 g agurk
1 tomat
25 g rødløg
120 g beluga linser, tilberedte
50 g salatost, maks. 30+/17 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær brødet i tern og hak hvidløg. Rist brødternene sammen med hvidløg i lidt olie og krydr med salt.
2
Rør sennep, honning og citronsaft sammen til en dressing.
3
Hak mynte og persille fint.
4
Skær agurk i halve skiver, tomat i både og rødløg i små tern.
5
Anret agurk, tomat, rødløg, belugalinser, og salattern i et glas eller ved siden af hinanden i en dyb tallerken.
6
Hæld dressing over, og top med mynte, persille og brødtern.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; rødløg; tomat
Håndfuld 3:Beluga linser, tilberedte; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Olie
Smagsgivere:Citronsaft; frisk mynte; honning; hvidløg; persille; salt; sennep
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt