Parisertoast og råkost med æble

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 2. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Parisertoast

2 skiver toastbrød, gerne fuldkorn
1 tsk. sennep
2 skiver kogt skinke, pålæg
2 skiver ost, 31+/ 18 % eller derover
10 g smør

Råkost med æble

75 g spidskål
1 gulerod
1 æble
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Smør en skive toast med sennep. Læg skinke og ost på, og luk med en anden skive toast.
2
Smør ydersiderne med skrabet smør, og steg eller grill toasten på begge sider, til den er sprød, og osten smeltet.
3
Snit spidskål. Riv eller skær gulerod i strimler og skær æble i skiver.
4
Vend spidskål, gulerod og æble sammen, og servér råkosten som tilbehør til toasten.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; spidskål; æble
Håndfuld 3:Kogt skinke, pålæg
Håndfuld 4:Toastbrød, gerne fuldkorn
Fedt:Ost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Sennep
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt