Pitabrød med kylling, til børn og unge

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 1. april 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pitabrød med kylling

1 fuldkornspitabrød
60 g tilberedt kyllingebryst
25 g spidskål
¼ løg
50 g agurk
50 g gulerødder
50 g cherrytomater

Andet

50 g tzatziki, maks. 9 % fedt
10 g mandler
75 g jordbær

Snacks

25 g ristede kikærter, industrielt fremstillet
1 knækbrød
17 g smøreost, 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rist pitabrød og del i halve.
2
Skær kyllingebryst i skiver, snit spidskål og salatløg fint, skær agurk og gulerod i små tern.
3
Anret pitabrød med spidskål, løg, agurk, gulerod og cherrytomater.
4
Servér tzatziki, mandler og jordbær til.
5
Pak kikærter, knækbrød og smøreost som snacks, der kan spises i løbet af dagen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; cherrytomat; gulerod; jordbær; løg; spidskål
Håndfuld 3:Tilberedt kyllingebryst
Håndfuld 4:Fuldkornspitabrød; knækbrød
Fedt:Mandler; smøreost, 18 % eller derover
Mælkedressing:Tzatziki, maks. 9 % fedt
Nydelseselementer:Ristede kikærter, industrielt fremstillet
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt