Ricottasandwich med pesto, spinat og pistacienødder

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 15. oktober 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ricottasandwich

1 fuldkornsbolle
30 g oliebaseret pesto
1 håndfuld spinatblade, rå
½ dl krydderurter efter eget ønske
75 g ricotta, maks. 30+/17 %
salt og peber
10 g pistacienødder
1 tomat
3 skiver saltkød

Tilbehør

1 banan
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Del fuldkornsbolle i halve og smør pesto på. Kom så spinat på underbollen.
2
Hak krydderurterne og rør sammen med ricotta, salt og peber. Læg ricottacremen på spinatbladene.
3
Hak pistacienødderne og drys dem på ricottacremen. Læg saltkød på.
4
Skær tomat i skiver og læg dem på. Luk med overbollen.
5
Servér sandwichen med banan til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Banan; spinatblade, rå; tomat
Håndfuld 3:Ricotta, maks. 30+/17 %; saltkød
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Oliebaseret pesto; pistacienød
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt