Rygeostemad, til børn og unge

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 1. april 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rygeostemad

1 skive rugbrød
1 tsk. smør
100 g rygeost, maks. 30+/17 %

Andet

½ peberfrugt, rød
½ peberfrugt, gul
1 æble
50 g artiskokhjerter, i vand
½ bundt purløg
1 spsk. soltørrede tomater

Ostesandwich

1 skive franskbrød
1 tsk. smør
1 skive ost, 31+/ 18 % eller derover

Snacks

100 g vandmelon
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Smør rugbrødet med smør og rygeost.
2
Skær peberfrugter og æbler i både. Si vandet fra artiskokkerne, og klip purløget i små tern.
3
Pak æble, peberfrugt, artiskokhjerter, soltørret tomat og purløg sammen med rugbrødet.
4
Smør franskbrødet, og skær det i halve, som lægges sammen med ost.
5
Skær vandmelon i både.
6
Pak ostesandwich og melonbåde som snacks ved siden af madpakken.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Artiskokhjerter, i vand; peberfrugt, gul; peberfrugt, rød; soltørret tomat; vandmelon; æble
Håndfuld 3:Rygeost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Franskbrød; rugbrød
Fedt:Ost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Purløg
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt