Spinatpandekager med krebsehaler, til børn og unge

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 1. april 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Spinatpandekager

2 dl minimælk
100 g fuldkornshvedemel
50 g spinatblade, rå
2 æg
½ tsk. salt
10 g olie

Dressing

60 g fraiche, maks. 9 %
10 g mayonnaise
2 tsk. ketchup
2 tsk. sød chilisauce

Fyld

½ avokado
1 peberfrugt, gul
100 g krebsehaler, i vand
100 g spidskål
100 g broccoli, rå

Pølsebrød

90 g pizzadej
70 g pølse
1 tsk. barbecuesauce
½ tsk. sesamfrø

Snacks

1 appelsin
20 g tørret frugt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Blend mælk med hvedemel, spinat, æg og salt til en jævn pandekagedej.
2
Varm olien op på en pande, og steg små pandekager ved jævn varme.
3
Vend dem først, når de har sat sig.
4
Rør fraiche sammen med mayonnaise, ketchup og chilisauce til en dressing.
5
Skær avokado og peberfrugt i skiver, si vandet fra krebsehalerne og snit spidskål fint, samt skær broccoli i buketter.
6
Pak spinatpandekagerne sammen med spidskål, broccoli, krebsehaler, avokado, peberfrugt og dressing.
7
Rul pizzadejen tyndt ud til 2 små cirkler.
8
Læg et stykke pølse på hver, sammen med ½ tsk. barbecuesauce.
9
Rul dejen sammen og pensl med lidt vand. Drys sesamfrø over.
10
Bag pølsebrødene i en varm ovn ved 200 grader i 12-14 minutter, til de er gennembagte.
11
Skær appelsinen i skiver og pak dem i en lille bøtte. Læg tørret frugt og pølsebrød ved siden af.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Appelsin; broccoli, rå; peberfrugt, gul; spidskål; spinatblade, rå; tørret frugt
Håndfuld 3:Krebsehale, i vand; pølse; æg
Håndfuld 4:Fuldkornshvedemel; pizzadej
Fedt:Avokado; mayonnaise; olie; sesamfrø
Smagsgivere:Barbecuesauce; ketchup; salt; sød chilisauce
Mælkeprodukter:Minimælk
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt