Edamamesalat med mango og cremet avokadomos

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 21. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Edamamesalat

150 g edamamebønner, bælgede fra frost
2 asparges, grønne
1 mango
1 dl koriander
2 forårsløg
2 håndfulde blandet salat

Cremet avokadomos

½ avokado
60 g flødeost naturel, maks. 17 %
½ lime
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Overhæld edamamebønner med kogende vand og dræn dem i en si.
2
Knæk den træede del af asparges og skær i skiver på skrå. Skræl mango og skær i tern. Pluk og hak koriander. Skær forårsløg i tynde skiver.
3
Skyl salat og dup det tørt.
4
Fjern sten og skal fra avokado og mos avokadokødet med flødeost, limesaft, salt og peber.
5
Vend edamamebønner med asparges, mango, koriander, forårsløg og salat.
6
Anret edamamesalaten med den cremede avokadomos til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; blandet salat; forårsløg
Håndfuld 3:Edamamebønne, bælget fra frost; flødeost naturel, maks. 17 %
Håndfuld 4:Mango
Fedt:Avokado
Smagsgivere:Koriander; lime; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt