START I DAG!

Bliv sommerklar med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Køb medlemskab Læs mere

Glutenfri retter

515 opskrifter
Gluten er et protein, der findes i nogle kornsorter, især hvede, rug og byg. Hvis du har allergi eller er intolerant overfor gluten, vil din krop reagere med fysiske symptomer, når du spiser gluten. Her på siden finder du inspiration til lækre opskrifter, du kan lave helt uden glutenholdige fødevarer. Der er mange at vælge imellem, så læn dig tilbage og lad dig inspirere til glutenfri madlavning. Find opskrifter uden gluten her.

Glutenfri madopskrifter hos SenseMyDiet

Glutenfri retter behøver hverken at være kedelige eller besværlige at lave

At følge en glutenfri kostplan betyder mere end blot at undgå de åbenlyse kilder til gluten såsom brød og pasta. Det indebærer også at indtage fødevarer uden spor af gluten. Begge dele er afgørende for personer, som lider af cøliaki eller glutenintolerance. Hos SenseMyDiet introducerer vi opskrifter på glutenfrie retter for at vise, at et liv uden gluten ikke behøver at begrænse udvalget af sund og lækker mad. Med SenseMyDiet kan du udforske en verden af lækre, glutenfrie madvarer, der gør din kost både spændende, appetitlig og sund.

Lækre og sunde glutenfrie retter med SenseMyDiet

SenseMyDiets glutenfri opskriftssamling med over 360 retter byder på en alsidig kost. Samlingen af opskrifter indeholder både forslag til morgenmad, frokost, aftensmad og desserter. Den store variation sikrer, at indtagelsen af et glutenfrit måltid både er tilfredsstillende og næringsrig. For at gøre glutenfri madlavning enkel, tilbyder vi desuden rådgivning om, hvordan man erstatter glutenholdige ingredienser med andre madvarer. Alternativer som quinoa, boghvede og mandelmel er ikke kun glutenfrie, men tilbyder også andre sundhedsfremmende egenskaber, såsom et højere proteinindhold og indhold af essentielle næringsstoffer. Disse alternativer kan berige din kost og gøre den varieret og ernæringsrig.

Dette skal du være opmærksom på ved glutenfrie madretter

En glutenfri kost er nødvendig for mennesker med glutenintolerance. Men glutenfri kost kan også være et sundere alternativ for andre, der ønsker at forbedre deres livskvalitet. Suzy Wengel har en uddannelse inden for organisk kemi og en grundig indsigt i ernæring. Hun understreger vigtigheden af at være opmærksom på kroppens eventuelle negative reaktioner på indtagelse af gluten. Det er dog samtidigt vigtigt at være opmærksom på de ingredienser i glutenfri produkter, som ikke er sundere alternativer. Suzy anbefaler, at man rådfører sig med en læge eller en diætist og lærer mere om at vælge de sunde glutenfri produkter. Som forbruger er det også vigtigt at være særligt opmærksom på de glutenfri produkter, som alligevel kan indeholde mælk, sukker og soja, hvor der kan være spor af gluten. 

Spis glutenfrit til alle livets måltider

SenseMyDiet tilbyder et omfattende udvalg af opskrifter på glutenfri retter til alle dagens måltider. Vores fokus på sundhed og kvalitet afspejles i hvert måltid:

  • Morgenmad: Start dagen med energirige glutenfri morgenmad opskrifter. Udforsk alle vores opskrifter på morgenmad her.
  • Frokost: Nyd vores appetitlige glutenfri frokostretter. Se udvalget her.
  • Aftensmad: Afslut dagen med et nærende, glutenfrit aftensmåltid. Find inspiration her.

Hver opskrift er skabt på baggrund af erfaring og kærlighed til mad, hvilket sikrer kvalitet og opfindsomhed i hver eneste ret.

Gør glutenfrie retter nemme og praktiske med SenseMyDiet-appen

SenseMyDiet appen er et effektivt værktøj, der gør det nemt at følge en glutenfri kostplan. Appen tilbyder en række glutenfri opskrifter, der er nemme at finde og følge, hvilket gør det muligt at planlægge og tilberede sunde måltider. Med denne app kan du også udvikle dine egne opskrifter og sammensætte forskellige glutenfri retter. De bedste resultater kan du dele med dine venner og gøre dem til en fast del af dine kostplaner.