Havregrød med cream cheese topping og blødkogt æg

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 29. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Blødkogt æg

1 æg
salt

Grød

1 dl havregryn
2 dl mælk, maks. 3,5%
salt

Cream cheese frosting

½ citron
40 g flødeost naturel, 18 % eller derover
1 tsk. sukker
½ tsk. vaniljesukker
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i cirka 5-6 minutter til det er blødkogt.
2
Kom havregryn, mælk og lidt salt i en lille gryde og kog det under omrøring til den konsistens, du ønsker.
3
Riv citronskal og gem det. Pres citronsaften i en lille skål.
4
Bland flødeost, sukker, citronsaft og vaniljesukker sammen til en ensartet creme uden klumper.
5
Servér havregrød med cream cheese på toppen. Drys lidt citronskal over. Kom lidt salt på det blødkogte æg og spis det ved siden af.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Havregryn
Fedt:Flødeost naturel, 18 % eller derover
Smagsgivere:Citron; salt; sukker; vaniljesukker
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt