Morgenmadstrifli med appelsinkompot og crumble

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 20. april 2020 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Crumble

35 g havregryn
15 g mandler
1 spsk. honning

Kompot

1 appelsin
1 spsk. sukker
1 ½ spsk. vand

Yoghurt

2 dl sojayoghurt naturel
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Bland havregryn med hakkede mandler og honning.
2
Fordel massen på en bageplade med bagepapir, og bag blandingen ved 200 grader i 10-15 minutter. Hold øje med, at det ikke brænder på, og rør rundt i blandingen et par gange undervejs i bagningen. Lad den afkøle.
3
Skræl appelsinen og fjern kerner og hinder. Skær den i mindre stykker. Kom appelsinstykker, sukker og vand i en lille gryde og kog kompotten i 3-5 minutter til en passende konsistens. Afkøl kompotten.
4
Anret morgenmadstrifli i et højt glas med yoghurt, crumble og kompot i lag.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Appelsin
Håndfuld 4:Havregryn
Fedt:Mandler
Smagsgivere:Honning; sukker
Mælkeprodukter:Sojayoghurt naturel
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt