Overnight oats med hasselnødder og jordbær

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 16. september 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Overnight oats

15 g hasselnødder
2 dl havregryn
3 dl mælk, maks. 3,5%

Topping

100 g jordbær
20 g mørk chokolade, 70 % eller derover
15 g hasselnødder
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Dag 1: Hak hasselnødderne. Rør havregryn, mælk og hasselnødder sammen i en skål. Læg låg på og sæt den i køleskabet til næste dag.
2
Dag 2: Tag skålen med overnight oats ud af køleskabet og rør den igennem. Fordel i portioner.
3
Skær jordbær i kvarte og hak chokolade og nødder.
4
Kom bær, chokolade og nødder oven på den kolde grød og nyd med det samme.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Jordbær
Håndfuld 4:Havregryn
Fedt:Hasselnød; mørk chokolade, 70 % eller derover
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt