Sød havregrød med kokostopping og blødkogt æg til

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 15. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Blødkogt æg

1 æg
salt

Grød

1 gulerod
1 dl havregryn
2 dl mælk, maks. 3,5%
1 nip salt
1 tsk. vaniljesukker

Kokostopping

2 spsk. kokosmel
10 g smør
1 spsk. brun farin
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 5-6 minutter til blødkogt.
2
Riv gulerod.
3
Kom revet gulerod, havregryn, mælk og salt i en lille tykbundent gryde. Kog det under omrøring til den konsistens, du ønsker. Smag til med vaniljesukker.
4
Varm kokosmel, smør og brun farin i en lille gryde og rør rundt til smørret er smeltet, og det hele begynder at samle sig.
5
Sevér havregrøden med kokostopping. Spis det blødkogte æg med lidt salt.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Havregryn
Fedt:Kokosmel; smør
Smagsgivere:Brun farin; salt; vaniljesukker
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt