Yoghurt med ristede havregryn, mandler og vindruer

Ristede havregryn med nødder er granolaen og mysliens halvdovne fætter. Den er både hurtigere og nemmere at lave, og så kræver den færre ingredienser. Derfor er ristede havregryn en perfekt morgenmad på dage, hvor du trænger til en pause fra de sædvanelige havregryn med mælk eller havregrød, men uden at der skal de store armbevægelser til. Her er der brugt mandler, men du kan blot bruge de nødder, du nu engang har på lager.

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 22. marts 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ristede havregryn

70 g mandler
2 spsk. smør
4 dl grovvalsede havregryn
2 spsk. sukker

Andet

250 g vindruer
10 dl yoghurt naturel
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak mandler.
2
Smelt smør på en pande, tilsæt mandler, havregryn og sukker, og rist ved jævn varme, til havregryn er let sprøde og gyldne.
3
Afkøl de ristede havregryn på et stykke bagepapir eller en tallerken.
4
Halvér vindruer.
5
Anret yoghurt med ristede havregryn og vindruer.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Vindrue
Håndfuld 4:Grovvalsede havregryn
Fedt:Mandler; smør
Smagsgivere:Sukker
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt