Chokoladesandwich med vaniljeis og flødeskum pyntet med hindbær og guldstøv

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 27. december 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

80 g mørk chokolade, 70 % eller derover
1 tsk. frysetørret hindbær
½ tsk. guldstøv
1 dl fløde, 38 %
120 g vaniljeis

Pynt

120 g hindbær
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Smelt chokoladen over vandbad.
2
Fold et kræmmerhus af bagepapir og hæld chokoladen i.
3
Tegn med fri hånd 8 spindelvævsbunde med en diameter på 7-8 centimeter på bagepapir med den varme chokolade. Bundene skal have en vis tykkelse for ikke at knække, når du fjerner bagepapiret.
4
Pynt med frysetørrede bær og guldstøv på halvdelen af bundene.
5
Pisk fløden.
6
Læg en chokoladebund på en tallerken og kom vaniljeis og flødeskum på.
7
Servér med en chokoladebund med frysetørrede bær og guldstøv på toppen. Pynt med friske hindbær.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hindbær
Fedt:Fløde, 38 %; mørk chokolade, 70 % eller derover
Smagsgivere:Frysetørret hindbær; guldstøv
Nydelseselementer:Vaniljeis
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt