START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Morgentallerken med spejlæg, hytteost, melon og græsk yoghurt

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 13. august 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Spejlæg

1 æg
1 tsk. smør

Andet

¼ peberfrugt
5 cherrytomater
150 g vandmelon
½ rugbrød
2 spsk. hytteost
salt

Græsk yoghurt

30 g græsk yoghurt 10 % eller derover
1 tsk. marmelade
20 g mysli, maks. 13 g sukkerarter pr. 100 g
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Spejl æg i smør på en varm pande.
2
Skær peberfrugt i grove stykker, tomat i mindre stykker og melon i store stykker.
3
Kom græsk yoghurt i en lille skål med marmelade og mysli.
4
Anret alle dele på en tallerken. Krydr med salt.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; peberfrugt; vandmelon
Håndfuld 3:Hytteost; æg
Håndfuld 4:Mysli, maks. 13 g sukkerarter pr. 100 g; rugbrød
Fedt:Græsk yoghurt 10 % eller derover; smør
Smagsgivere:Marmelade; salt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt